ايرنا نوشت: رييس گروه پيشگيري از اعتياد سازمان بهزيستي كشور با اشاره به شماره ۰۹۶۲۸ گفت: ۸۰ درصد تماسگيرندگان با خط ملي اعتياد را زنان تشكيل ميدهند و مردان كمتر با اين شماره تماس ميگيرند.
ماريت قازاريان افزود: اين مساله به اين معني نيست كه افرادي كه با خط ملي اعتياد تماس ميگيرند، اعتياد دارند بلكه ممكن است از جامعه عمومي سالم تماس بگيرند و سئوالهاي مرتبط با پيشگيري يا درمان داشته باشند.
وي ادامه داد: تعداد زنان مصرفكننده مواد كه با خط ۰۹۶۲۸ تماس ميگيرند، نسبت به مردان كمتر است و مردان مصرفكننده غالبا ميخواهند مركز ترك اعتياد به آنها معرفي شود يا اينكه دنبال راهكار درماني هستند.
قازاريان اضافه كرد: تا پايان آذر ماه امسال، ۳۵۰ هزار و ۲۶۱ مورد تماس با خط ملي اعتياد داشتيم كه به ۹۶ درصد موارد تماسها پاسخ داده شده است.
رئيس گروه پيشگيري از اعتياد سازمان بهزيستي كشور خاطرنشان كرد: جوانان، زياد با خط ملي اعتياد ۰۹۶۲۸ تماس ميگيرند، اما نوجوان تماسگيرنده نداريم و ممكن است به صورت موردي باشد يا والدين آنها تماس بگيرند.
وي با اشاره به كارزارهاي رسانهاي بهزيستي براي پيشگيري از اعتياد گفت: اين كارزارها در همه استانها به طور مرتب با موضوعهاي مختلف انجام ميشود. به طورمثال ممكن است اين كارزارها با گروه مخاطب كودك، نوجوان يا والدين آنها برگزار شود.
سازمان بهزيستي و ستاد مبارزه با مواد مخدر با مشاركت يكديگر از سال ۱۳۸۸ خط ملي اعتياد را با شماره ۰۹۶۲۸ راه اندازي كردهاند؛ هدف از احداث اين خط پيشگيري، درمان و كاهش آسيب هاي اجتماعي ناشي از اعتياد است. خط ملي اعتياد ارائهدهنده مشاوره تلفني در سه نوبت كاري شبانه روز از ساعت هشت صبح تا ۲۰ است.
بر اساس آمار ستاد مبارزه با مواد مخدر، اكنون دو ميليون و ۸۰۸ هزار مصرفكننده مواد مخدر در كشور وجود دارد كه بالاترين مصرف مواد مخدر با بيش از ۶۶ درصد مربوط به ترياك است.
منبع:خبرانلاين